Project Description

Stamcelle aktivering – hårtab

NYHED HOS NOVA BEAUTY

Hårtab kan ramme alle. Det rammer både mænd og kvinder i alle aldre. Årsagen til problemet kan være individuelt og omfanget kan ligeledes variere. Nogle får høje tindinger, pletskaldethed, måne og tyndt hår. Der findes mange forskellige behandlinger, nogle mere effektive end andre. Vi tilbyder markedets mest effektive behandling. Med stamcelle aktivering, får det dine egne hår til at vokse igen. Det er en yderst effektiv behandling af hårtab hos både mænd og kvinder.

Stamcelle resultater

For at få det mest optimale resultat, er det vigtigt at anvende hjemmepleje produkter. Den stamcelle aktiverende behandling, skaber helt nye hår, som vil være meget fine. De skal dermed stimuleres med vores Hair Rescue serum for at opnå fylde og pigment. Serummet skal anvendes hver dag. Hair Rescue er 100 % planteekstrakter, der forlænger hårsækkens vækstfase. Den vil bringe mere vitalitet til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre håret tykkere. Forskellen på serummet og den stamcelle aktiverende behandling er stor. Serummet virker kun på nuværende hår. Det vokser sig stærkere, kraftigere og mørkere. Selve behandlingen skaber helt nye hår.

Serummet skal anvendes kontinuerligt eller vil du ende tilbage til udgangspunktet. Serummet forlænger hårstråets cyklus og hårene udskiftet mere sjældent. Serummet kan således også anvendes ved meget fældning. Dette er en behandling der kræver 2-4 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Du vil allerede se resultater efter 2-3 måneder.

Stamcelle aktiverende behandling

HVAD ER DET?

Stamcelle aktiverende behandling er en teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I hver hårsæk findes der stamceller. Selv der, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk, er der stamceller. Proceduren foregår på den måde, at vi skravere huden let med en shader nål og det stamcelle aktiverende produkt trænger ind i hårsækken. Du vil ikke kunne mærke dette, da nålen kun måler 0,2 mm.

Dette er en effektiv hårtabsbehandling, der forbedres yderligere, når der samtidig anvendes en hårvækst skabende faktor. Det er for eksempel specielle peptider, der aktiverer dine egne stamceller. Vi har alle naturlige peptider i vores hud. De peptider, vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. Det er sikre og milde ingredienser, der hverken er skadelige produkter for din hud eller dit helbred.

Skønhedspleje er velvære!

Priser på stamcelle aktiverings
behandling mod hårtab:

Priser på stamcelle aktiverings behandling mod hårtab:

Stamcelle aktivering Varighed Priser
Øjenbryn 15 min. 750,-
Klippekort for 3 behandlinger, spar 15% 3 stk. 1.913,-
Lille område (eks. tindinger, måne mm.) 30 min. 1.100,-
Klippekort for 4 behandlinger, spar 15% 4 stk. 3.740,-
Stort område (hele toppen eller siderne hele vejen rundt) 45 min. 1.800,-
Klippekort for 4 behandlinger, spar 15% 4 stk. 6.120,-
Stamcelle aktivering
Øjenbryn
15 min. 750,-
Klippekort, 3 behandlinger
Spar 15% 1.913,-
Lille område (fx tindinger/måne)
30 min. 1.100,-
Klippekort, 4 behandlinger
Spar 15% 3.740,-
Stort område (fx hele toppen/alle siderne)
45 min. 1.800,-
Klippekort, 4 behandlinger
Spar 15% 6.120,-

Book tid eller ring!

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om mine behandlinger, så ring endelig på
tlf. +45 34 10 14 44, skriv til min mail info@novabeauty.dk eller kig forbi salonen på
Brøndbyøster Torv 42, 2605 Brøndby.

Din professionelle guide til selvforskønnelse

JEG VEJLEDER DEN ENKELTE KUNDE UD FRA ØNSKER OG UDSEENDE

KONTAKT