Hårtab kan ramme alle. Det rammer både mænd og kvinder i alle aldre. Årsagen til problemet kan være individuelt og omfanget kan ligeledes variere. Nogle får høje tindinger, pletskaldethed, måne og tyndt hår. Der findes mange forskellige behandlinger, nogle mere effektive end andre. Vi tilbyder markedets mest effektive behandling. Med stamcelle aktivering, får det dine egne hår til at vokse igen. Det er en yderst effektiv behandling af hårtab hos både mænd og kvinder.

Stamcelle aktiverende behandling er en teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I hver hårsæk findes der stamceller. Selv der, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk, er der stamceller. Proceduren foregår på den måde, at vi skravere huden let med en shader nål og det stamcelle aktiverende produkt trænger ind i hårsækken. Du vil ikke kunne mærke dette, da nålen kun måler 0,2 mm.

Dette er en effektiv hårtabsbehandling, der forbedres yderligere, når der samtidig anvendes en hårvækst skabende faktor. Det er for eksempel specielle peptider, der aktiverer dine egne stamceller. Vi har alle naturlige peptider i vores hud. De peptider, vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. Det er sikre og milde ingredienser, der hverken er skadelige produkter for din hud eller dit helbred.

Læs mere…