De faglige fakta

Uddannet negleteknikker i 1999 og micropigmentist hos Permanent makeup Danmark i 2013.
Master i microblading hos Labina i 2016 og negleinstruktør for Mistero Milano.
Certifikater i 2018 hos Ecuri, som er et af de førende mærker inden for permanent makeup.
I 2019 elitebehandler i Danmark og kurser i fractional needling.
Kurser i Eyelash Extension, voksbehandlinger, Lash Lift, Green peel samt Spray Tan.

ALLE skal have mulighed for selvpleje

– NOOR SØNDERGAARD

Personligt

Mine kunder

Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge gennem hele behandlingsforløbet ved at give den bedste rådgivning efter mine kunders ønsker og behov. En resultatorienteret behandling med formålet, at forskønne de naturlige træk, er vigtigt at målrette den enkeltes udseende.

Line a la Noor

Hvis man er ny kunde, kan det skabe lidt forvirring, at ved nogle af mine opslag står der Line Bjerrebæk. Dette var mit forhenværende navn, men har efterfølgende valgt at skifte til Noor Søndergaard.

Nova Beauty

I 2012 åbnede jeg min virksomhed, under dengang navnet Nova Nails & Beauty, og har haft skiftende personale, lejere, kolleger, praktikanter, kursister mm. Det har været med blandede oplevelser. Dog har mit mål hele tiden været det samme. Siden dag 1 har jeg haft et brændende ønske om at skabe en salon, som er for ALLE, som ønsker, og har behov for selvpleje- og forkælelse. Min prioritering er en åben salon, hvor alle kan føle sig velkommen, og hvor de fleste kan være med økonomisk. Det betyder ikke at kvaliteten på behandlingerne bliver nedprioriteret, tværtimod så uddanner jeg mig løbende, for at kunne yde den bedste service og behandling for mine kunder, som betyder meget i min hverdag.

Din professionelle guide til selvforskønnelse

JEG VEJLEDER DEN ENKELTE KUNDE UD FRA ØNSKER OG UDSEENDE

KONTAKT